Nieuws

Nieuws

Wat ondernemen we allemaal op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bso’s met de kinderen? En wat is op dit moment actueel bij Bink? Al het grote en kleine nieuws over Bink en onze vestigingen lees je hieronder.
Tip: kijk ook eens op Facebook en Instagram. Ook daar kun je meebeleven welke uitdagende, leerzame en vooral leuke activiteiten we elke dag doen bij Bink.

Workshop logopedie

16mei

Workshop logopedie

Is je kind onverstaanbaar doordat het klanken verkeerd uitspreekt? Praat je kind nog niet? Heb je vragen over tweetalig opvoeden? Heeft je kind zijn mond vaak open als het televisie kijkt? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!

Lees meer
Zomermarkt

25apr

Zomermarkt

Kom op 1 juni naar onze gezellige zomermarkt! Zoek wat leuks uit bij de kraampjes met duurzame en natuurlijke producten, kom wat lekkers eten en drinken of sluit aan bij de spellen en workshops. Een leuke dag voor jong en oud! Van 10:00 uur tot 14:00 uur aan de Oude Amersfoortseweg 198 te Hilversum.

Lees meer
Kinderen bso Mirakel testen nieuwe ontdek- en doegids Speelbos ‘t Laer

18apr

Kinderen bso Mirakel testen nieuwe ontdek- en doegids Speelbos ‘t Laer

Op woensdag 17 april is Flips gids, de nieuwe ontdek- en doegids van Speelbos 't Laer, op feestelijke wijze gelanceerd. Een groep kinderen van bso Mirakel had de eer om als eersten het boekje te testen.

Lees meer
Aftermovie Bink Kids Run 2024

15apr

Aftermovie Bink Kids Run 2024

We vierden het 600-jarig bestaan van Hilversum in stijl met een hardloopfeest! 1.800 wandelaars en 6.500 hardlopers kwamen in actie tijdens de KiKa Hilversum City Run. Jong en oud, familie en collega’s. Bekijk de sfeerimpressie van deze gezellige dag hieronder!

Lees meer
Workshop Gezonde traktaties

05apr

Workshop Gezonde traktaties

Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd. Dat betekent: veel bewegen, liefst lekker buiten, én gezonde voeding. Tijdens de workshop Gezonde traktaties laten we je zien dat lekker, leuk en voedzaam uitdelen een koud kunstje is. En natuurlijk mag je zelf ook aan de slag. Samen maken we gezond gewoon!

Lees meer