Tarieven

Goede en betaalbare kinderopvang

Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Ons uitgangspunt: kwalitatief goede én betaalbare kinderopvang bieden, met veel extra’s voor je kind.

All-in tarieven

Wat je betaalt voor de opvang van jouw kind, hangt af van het soort opvang, het aantal dagen dagen dat je afneemt en het pakket dat je kiest.

In ons tarief zijn veel extra’s opgenomen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Op onze kinderdagverblijven zijn luiers, drinkflessen, melkvoeding en maaltijden inbegrepen. Op de buitenschoolse opvang regelen we gratis vervoer naar zwemles en diverse sportclubs. Ook voor uitstapjes betaal je niets extra’s.

Bereken jouw nettomaandkosten

Kinderopvang betaal je niet alleen. Als jij en je partner werken of een opleiding volgen, krijg je kinderopvangtoeslag. Dit is een vergoeding van de Belastingdienst. Wil je weten wat onze opvang jou netto gaat kosten? Maak dan een proefberekening op de website van de Belastingdienst. 

Vergoeding peuterspeelzaal

Ook als je kind naar de peuterspeelzaal gaat, heb je recht op een bijdrage in de kosten. Je krijgt ofwel kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst ofwel subsidie van de gemeente. Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Kijk hier voor de mogelijkheden in Hilversum en in Soest.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over de tarieven? Of wil je advies over welke opvangvorm het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie? Onze klantadviseurs denken graag met je mee. Bel 035 683 44 99 of stuur een e-mail naar klantadvies@binkkinderopvang.nl.

Bekijk hier onze tarieven: