Vervoer naar zwemles

Vervoer naar zwemles in bso-tijd

A-diploma halen? Dat kan! Onze bso's regelen gratis het vervoer naar diverse zwembaden. Kinderen kunnen vanaf 4,5/5 jaar geplaatst worden.

Bij Bink vinden wij het heel belangrijk dat kinderen goed leren zwemmen. Daarom verzorgen wij al jaren gratis het vervoer naar diverse zwembaden.

Zwemles in Hilversum

Voor kinderen van onze bso's in Hilversum regelen wij kosteloos het vervoer naar:

De duur van de zwemles en de tijden van de lessen verschillen per zwembad. De kosten van de zwemlessen zijn voor eigen rekening en variëren per zwembad. 

Zwemles in Soest 

Kinderen van onze bso's in Soest vervoeren wij gratis naar:

De kosten van de zwemlessen zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden

Hoe werkt het?

  • Vul eerst het aanmeldformulier voor vervoer naar zwemles in (zie blauwe button in rechterkolom). Je kunt hierbij een 1e en 2e voorkeur aangeven.
  • Onze planner kijkt vervolgens per wanneer er plek is bij het zwembad en informeert je hierover per e-mail. Op dat moment kun je de lessen regelen en betalen bij het zwembad.
  • Een medewerker van Bink (dit kan ook de chauffeur zijn) brengt je kind naar de zwemles, begeleidt je kind in de kleedkamer en blijft tijdens de les aanwezig.
  • Tijdens de zwemles valt je kind onder de verantwoordelijkheid van het zwembad.
  • Na afloop van de zwemles brengen wij je kind weer terug naar zijn vestiging. Let op! Duurt de zwemles tot 17.30 uur of later, dan haal je je kind zelf op bij het zwembad.
  • Bink regelt geen vervoer tijdens schoolvakanties. Gaan de zwemlessen in het zwembad door tijdens de vakantie, dan haal en breng je je kind zelf.
    Let op! Tijdens schoolvakanties kunnen de lessen op aangepaste tijden plaatsvinden, informeer hiernaar bij het zwembad.
  • De zwemleraar kan je informeren over de vorderingen van je kind tijdens de zwemles.

Zwemmen voor B-diploma

Wil je je kind door laten gaan voor het B-diploma, dan kunnen we samen kijken of hier mogelijkheden voor zijn. Neem hiervoor contact op met een van onze vervoerscoördinatoren in Hilversum of Soest. Zwemmen voor het C-diploma is niet mogelijk via Bink.

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met een van onze vervoerscoördinatoren in Hilversum of Soest