Psz Montessori Zuid
Psz Montessori Zuid
Psz Montessori Zuid

Psz Montessori Zuid

Peuterspeelzaal Montessori Zuid is gehuisvest in het pand van bso Kraaiennest. Hier heeft de peuterspeelzaal twee ruimtes: een gezellige groepsruimte met een bouwhoek en een uitgebreide keuken- en poppenhoek. En een speelhal waar de kinderen onder andere kunnen spelen met loopfietsen en speelkussens.

De peuterspeelzaal ligt naast Montessorischool Zuid en werkt met de montessorimethode. Uitgangspunt is dat kinderen individuen zijn, met een eigen aanleg en een eigen karakter, dat in zijn eigen tempo de verschillende fasen van zijn ontwikkeling doorloopt.

Wat maakt peuterspeelzaal Montessori Zuid bijzonder?

  • Volop veilige speelruimte buiten rondom het gebouw 
  • Grote speelhal waar de kinderen bij minder mooi weer kunnen spelen
  • Nauwe samenwerking met de Montessorischool Zuid
  • De twee vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers bieden rust en continuïteit op de groep

Kom je een keer bij ons kijken? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding! Bel rechtstreeks met onze vestiging voor het maken van een afspraak.

{caption}
{caption}

Wat ik het fijnst vind aan deze peuterspeelzaal zijn de professionaliteit, de betrokkenheid en vindingrijkheid van de leidsters. Dit voel je en zie je terug in alles wat ze doen. Zowel onze oudste als jongste dochter voelde zich hier meteen thuis.

- Maaike, moeder van Julie

Sophie voelt zich veilig en vertrouwd op de peuterspeelzaal. De peuterleiders zijn begripvol en zeer creatief. Het is een fijne plek voor een peuter om zich te ontwikkelen.

- Merel, moeder van Sophie en Nina