Psz Ienie Mienie

Psz Ienie Mienie

Peuterspeelzaal Ienie Mienie is gevestigd in de Da Costaschool in Hilversum aan de Lieven de Keylaan (Noord), vlak bij het Media Park. De peuterspeelzaal beschikt over een mooie groepsruimte en er is een gymzaal in de school die we op sommige dagen mogen gebruiken. Bij mooi weer vinden de peuterspeelzaalactiviteiten voor een groot deel buiten plaats. De kinderen kunnen spelen op het speelplein. De speelzaal heeft één groep met maximaal 16 kinderen. In hetzelfde pand is ook buitenschoolse opvang De Kei gevestigd.

Wat maakt peuterspeelzaal Ienie Mienie bijzonder?

  • Kleinschalige peuterspeelzaal waar iedereen elkaar kent.
  • Zowel binnen als buiten volop gelegenheid om te spelen en ontdekken. We bieden een uitdagende omgeving met grote keuze aan spel- en creatieve materialen.
  • Gediplomeerde, betrokken pedagogisch medewerker die dagelijks activiteiten aanbiedt die de creatieve, taalgevoelige of motorische ontwikkeling van peuters stimuleert.
  • Goede samenwerking met en doorstroommogelijkheden naar de in hetzelfde pand gelegen bso en school.
  • Veel ouderbetrokkenheid en jaarlijks tal van leuke activiteiten.

Kom je een keer bij ons kijken? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding! Bel rechtstreeks met onze vestiging voor het maken van een afspraak.

{caption}
{caption}