Warme maaltijd

Warme maaltijd op het kinderdagverblijf

Een gezonde warme lunch op het kinderdagverblijf. Lekker voor je kind, want de maaltijden zijn vers, gezond én gevarieerd. Bovendien eten kinderen op het kinderdagverblijf vaak beter dan thuis, want zien eten, doet eten. Mooie toegevoegde waarde is ook dat je ’s avonds de keuze hebt om een boterham te geven of nogmaals een warme maaltijd. Zo kunnen jullie de avond samen rustig beginnen!

Welke kinderdagverblijven bieden een warme maaltijd?

Op twee kinderdagverblijven in Hilversum bieden we standaard een warme maaltijd: Avonturijn en Egelantier. Hier krijgen alle kinderen tussen de middag warm eten in plaats van een boterham.

Op de kinderdagverblijven Bijenkolonie, Toermalijn en Tovertuin kunnen ouders kiezen voor een warme maaltijd of een broodmaaltijd. 

De maaltijden worden vers bereid en geleverd door Madaga. Wij hoeven de maaltijden alleen nog op te warmen. Dat gebeurt in verpakkingen van polypropyleen die BPA-vrij zijn en voldoen aan alle wet- en regelgeving, ook aan de speciale wet- en regelgeving voor jonge kinderen. Polypropyleen is bestand tegen extreme temperatuurveranderingen; de verpakkingen zijn uitgebreid getest en daaruit blijkt dat er geen schadelijke stoffen in de maaltijd komen.