Een kindje op komst? Meld je hier aan!
Bink-blog
Werken bij Bink - bekijk onze vacatures
Op welke vestigingen is op korte termijn plek?
Onze vestigingen

Op welke vestiging is er op korte termijn plek?

Door de personeelskrapte in de kinderopvangbranche kunnen we steeds vaker niet aan plaatsingsverzoeken van ouders voldoen. Dat geldt niet alleen voor nieuwe kinderen, ook broertjes en zusjes zijn niet meer automatisch verzekerd van een plekje.

Soms komt er op een vestiging een plaats vrij, waar wij geen aanvraag voor hebben staan. Deze plekken bieden we op deze pagina aan. Hier kun jij voor in aanmerking komen. Daarvoor moet je kind wel aan een bepaalde leeftijd voldoen en in het geval van een bso moet de basisschool van je kind aangesloten zijn bij de betreffende bso.

Goed om te weten

Onze groepen zijn op leeftijd ingedeeld. Dit heeft onder andere te maken met de BKR (beroepskracht-kindratio). Het heeft dus geen zin om op een plek te reageren als je kind niet binnen de genoemde leeftijdscategorie valt en/of als je opvang op andere dagen zoekt. We kunnen écht alleen deze plek aanbieden als je kind de juiste leeftijd heeft bij de start van de opvang.

Op onze peuterspeelzalen hebben we naar verhouding meer plekken vrij dan op onze kinderdagverblijven. Kinderen van 2-4 jaar kunnen hier twee ochtenden per week komen spelen. We begrijpen dat dit voor ouders niet de meest ideale optie is, maar wellicht ben je er toch een beetje mee geholpen en is de peuterspeelzaal het overwegen waard.