Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf: voor kinderen van 0 - 4 jaar

Onze kinderdagverblijven liggen verspreid over Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Er is dus altijd een vestiging bij je in de buurt! Op onze kinderdagverblijven kunnen baby's, dreumesen en peuters (0 - 4 jaar) volop spelen en plezier maken met andere kinderen. Onder begeleiding van een vast team, in hun eigen groep en met een vaste dagindeling. Dat geeft kinderen het veilige en vertrouwde gevoel dat nodig is om zich optimaal te ontwikkelen.

Onze vestigingen hebben allemaal een eigen karakter en sfeer, dankzij de ligging, het pand, de buitenruimtes en het team. De kwaliteit en professionaliteit van Bink zijn overal gelijk.

Veilige start voor baby’s

Bij Bink vangen we je baby op met de grootst mogelijke zorg. In een speciaal voor baby’s ingerichte ruimte, met een eigen bedje en liefdevolle, goed opgeleide medewerkers. Die echte aandacht hebben voor je baby. En, ook voor jou! Wat vind jij belangrijk? Waar kunnen we rekening mee houden? Rust en veiligheid zijn voor kinderen heel belangrijk. Daarom zien we je kind graag minimaal twee dagen per week op onze kinderdagverblijven. We volgen het ritme van thuis met eten en slapen. Over eten en slapen gesproken: flesvoeding, slaapzakjes, luiers, alles is bij ons aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen.
Lees meer over onze kinderopvang voor baby’s
Lees meer over Veilig slapen op het kinderdagverblijf
Lees meer over gezonde voeding

Vaste dreumes-peutergroep 

Vanaf 1,5 - 2 jaar gaat je kind naar de dreumes-peutergroep. Een belangrijke uitvalsbasis voor alle ontdek-, leer- en speelactiviteiten. Een vaste groep, of stamgroep zoals we dat noemen. 

Met een vast dagritme en terugkerende rituelen rondom eten en slapen zorgen voor veiligheid en geborgenheid. Je kind gaat samenspelen met andere kinderen, leren delen en rekening houden met elkaar. Vrij spelen en plezier maken staan voorop.

Spelend ontwikkelen 

Op al onze kinderdagverblijven werken we met een uniek programma voor peuters dat door onze pedagogen is ontwikkeld: Spelend Ontwikkelen. We bieden peuters en waar mogelijk ook de dreumesen, gerichte activiteiten aan. Deze activiteiten stimuleren alle ontwikkelingsgebieden van kinderen. 
Meer over Spelend Ontwikkelen voor peuters

Elke dag naar buiten!

Onze ruime, avontuurlijke tuinen nodigen de kinderen uit tot spelen en ontdekken. We gaan elke dag naar buiten, ook als het minder goed weer is. Zo leren kinderen de seizoenen ervaren, spelen met gevallen bladeren, zand, wind, stampen in de plassen. Er is veel natuurlijk materiaal en van alles te ontdekken. Ook voor baby’s is buiten zijn belangrijk. We zorgen voor een veilige, afgeschermde babytuin en op veel vestigingen hebben we speciale buitenbedjes waar baby’s heerlijk in slapen.

Een warm welkom op de groep en het vertrouwde gezicht van een vaste medewerker. Met een gerust hart je kindje achterlaten. Op de ouderapp een foto van je tevreden baby! Aan het eind van de dag tijd voor een plezierige overdracht. Dat vinden wij belangrijk.