Een kindje op komst? Gefeliciteerd!

Een kindje op komst? Gefeliciteerd!

Nu je in verwachting bent, komen er opeens veel nieuwe zaken op je pad. Hoe ga je werk en kinderen combineren? En aan wie vertrouw je de opvang van je baby toe? Het is belangrijk dat je baby straks in een veilige, liefdevolle omgeving wordt opgevangen. Wij bieden je kind een vertrouwde plek, met de best mogelijke zorg. Zo kun je met een gerust gevoel naar je werk.

Kom langs voor een rondleiding!

Bink heeft in Hilversum, Soest en Huis ter Heide in totaal 16 kinderdagverblijven. Er is dus altijd opvang bij je in de buurt! Kom gerust eens een kijkje nemen. Wij geven je graag een rondleiding. Maar we plannen een rondleiding pas in als er beschikbaarheid is op de vestiging(en) van je keuze. Het zou immers zonde van de tijd zijn als je een rondleiding krijgt op een vestiging waar we je kind geen opvang kunnen bieden. Neem contact op met onze klantadviseurs voor meer informatie.

Kleine babygroepen

Wij vangen je baby op met de grootst mogelijke zorg; in een gezellige ruimte, met een eigen bedje en liefdevolle, goed opgeleide medewerkers op de groep. Onze babygroepen zijn klein, zodat we je baby veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Onverdeelde aandacht noemen we dat. 

Veiligheid, rust en regelmaat staan hierbij centraal. Wij volgen het ritme van je kindje, zodat het kan slapen en eten op dezelfde tijden als thuis.

Elke dag naar buiten

Onze vestigingen hebben ruime, natuurlijke tuinen, waar kinderen dagelijks spelen. De tuinen hebben een apart babygedeelte, zodat ook de jongste kinderen veilig kunnen rondkruipen en spelen. Als ouders dat willen, kunnen baby’s op een aantal vestigingen slapen in speciale buitenbedjes. Slapen in de buitenlucht is gezond en heeft voor veel kinderen een positief effect op hun slaappatroon. 

Luiers en voeding inbegrepen

Onze kinderopvang is geheel verzorgd: luiers, flesvoeding en de broodmaaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets van huis mee te nemen. Borstvoeding kun je gekolfd meegeven. Ook kun je je baby op een rustig plekje zelf komen voeden. 

Wat kost onze opvang?

De kosten voor onze kinderopvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Als jij en je partner werken, kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Ook als een van beiden niet werkt, kun je in bepaalde gevallen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag vraag je aan bij de Belastingdienst.

Je maandelijkse netto kosten kun je eenvoudig zelf berekenen door een proefberekening te maken op de website van de Belastingdienst. Zo weet je precies wat je per maand kwijt bent.