Psz Kwetternest

Psz Kwetternest

Kwetternest is een kleinschalige peuterspeelzaal gelegen op het terrein van kinderboerderij De Veenweide, in de wijk Overhees. De peuterspeelzaal heeft één groepsruimte en een eigen speelterrein waar de kinderen beschermd kunnen spelen. De jongste peuters vanaf 2 jaar komen naar de ochtendgroep. Op de middaggroep worden de 3-jarigen voorbereid op school.

Wat maakt peuterspeelzaal Kwetternest bijzonder?

  • Ochtendgroep voor tweejarigen en middaggroep voor driejarigen. Door de verdeling in horizontale groepen, krijgen kinderen activiteiten aangeboden passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase.
  • Een veilige en uitdagende speelruimte binnen én buiten.
  • De peuterspeelzaal ligt in een prachtige groene omgeving.
  • Spelend leren met het Uk & Puk-programma. Het vaste, herkenbare activiteitenprogramma geeft je kind houvast.
  • Op iedere groep twee vertrouwde, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

In de ochtendgroep ligt de focus op het wenproces en het samen zijn in een groep. De peuters kunnen rustig instromen zodat ze kunnen wennen aan de peuterspeelzaal. Op de middaggroep worden de oudere peuters spelenderwijs verder voorbereid op de basisschool. We kunnen meer aandacht besteden aan verdieping. De kinderen worden door moeilijkere activiteiten meer geprikkeld en uitgedaagd. 

Kom je een keer bij ons kijken? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding! Bel rechtstreeks met onze vestiging voor het maken van een afspraak.

{caption}
{caption}