Nieuws

Nieuws

Wat ondernemen we allemaal op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bso’s met de kinderen? En wat is op dit moment actueel bij Bink? Al het grote en kleine nieuws over Bink en onze vestigingen lees je hieronder.
Tip: kijk ook eens op Facebook en Instagram. Ook daar kun je meebeleven welke uitdagende, leerzame en vooral leuke activiteiten we elke dag doen bij Bink.

Aftermovie Bink Kids Run

16apr

Aftermovie Bink Kids Run

De stemming zat er goed in bij de Hilversum City Run! Vandaag verschenen 1800 kinderen aan de start van de Bink Kids Run. De kinderen werden aangemoedigd door onze mascotte Binkie, ouders en familie. Samen met de Bink-begeleiders was het een feestje tot aan de finish! ‘s Middags liepen medewerkers en introducées mee met de Business Run.

Lees meer
De Streetwise Cup is terug!

22mar

De Streetwise Cup is terug!

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland waarbij plezier in het spel, respect en gelijkheid centraal staan. Het toernooi is voor jongens en meisjes van groep 7 en 8 van de basisschool en focust op meer sporten, meer oog voor elkaar, meer bewegen én meer ontmoeten. Door het hele land worden er zo’n 100 lokale voorrondes gespeeld. In Hilversum is dat op Cruyff Court Davy Klaassen.

Lees meer
Doe mee met de Hilversum City Run!

16feb

Doe mee met de Hilversum City Run!

Trek je loopschoenen maar aan, want de Hilversum City Run komt eraan! De run vindt plaats op zondag 16 april in het centrum van Hilversum. Kinderen van onze bso's in Hilversum kunnen meelopen met de Bink Kids Run. Bink-medewerkers kunnen zich opgeven voor de Business Run of Family Run.

Lees meer
D66-Kamerlid Fonda Sahla bezoekt Bink

27jan

D66-Kamerlid Fonda Sahla bezoekt Bink

Tweede Kamerlid Fonda Sahla (D66) bracht samen met Loes Ypma, voorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, op 27 januari een werkbezoek aan Bink kinderopvang. Het doel van dit werkbezoek was om de kinderopvangprojecten uit het Nationaal Onderwijs Programma (NPO) met eigen ogen te ervaren.

Lees meer
Kerstgroet

22dec

Kerstgroet

Wij wensen je fijne en warme feestdagen en een mooi 2023!

Lees meer