Direct aanmelden
Direct aanmelden

Direct aanmelden

Zoek je snel opvang?

Neem contact op met onze klantadviseurs. Zij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden om je op korte termijn een plaats aan te bieden. 

Aanmelden kinderdagopvang

Zodra je zwanger bent, kun je je kind aanmelden voor opvang in een van onze kinderdagverblijven. Mocht er geen plaats beschikbaar zijn op de dagen of de vestiging van je keuze, bieden wij je altijd een alternatief aan. Op deze manier ben je verzekerd van opvang als je weer aan het werk gaat.

Aanmelden buitenschoolse opvang

Op het moment dat je een basisschool voor je kind hebt gekozen, kun je je kind direct aanmelden voor onze buitenschoolse opvang. Alle basisscholen in Hilversum en Soest zijn gekoppeld aan een van onze bso’s. Je kind kan dus altijd met schoolvriendjes en –vriendinnetjes naar de opvang.

Aanmelden peuterspeelzaal

Je kunt je kind vanaf zijn of haar 1e verjaardag aanmelden voor onze peuterspeelzaal. Kinderen komen hier spelen vanaf hun 2e* tot 4e jaar. Op al onze peuterspeelzalen werken we met voor- en vroegschoolse educatie. Peuters komen over het algemeen 2 keer per week. Alleen kinderen die een VVE-indicatie hebben, komen 4 keer per week.

*In Soest kunnen peuters vanaf 2,5 jaar naar de peuterspeelzaal.