Nieuws

Nieuws

Wat ondernemen we allemaal op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bso’s met de kinderen? En wat is op dit moment actueel bij Bink? Al het grote en kleine nieuws over Bink en onze vestigingen lees je hieronder.
Tip: kijk ook eens op Facebook en Instagram. Ook daar kun je meebeleven welke uitdagende, leerzame en vooral leuke activiteiten we elke dag doen bij Bink.

Eiermuffins maken

18jul

Eiermuffins maken

Geroerd, gekookt, geklutst: je kunt van alles doen met eieren. De kinderen van bso Mirakel maken er eiermuffins van! Lekker met spinazie en tomaatjes. Bak je mee?

Lees meer
Clubvervoer in september weer van start

03jul

Clubvervoer in september weer van start

Na de zomer starten de trainingen voor hockey en voetbal weer. In Hilversum staan onze busjes vanaf 18 september 2023 weer klaar om je kind op zijn of haar bso-middag gratis naar de sportclubs te vervoeren. In Soest is dat vanaf 4 september.

Lees meer
Bekijk ons Jaarbeeld 2022

27jun

Bekijk ons Jaarbeeld 2022

Na de twee moeilijke coronajaren was 2022 een jaar om met plezier op terug te kijken. In dit Jaarbeeld lees je meer over de ontwikkelingen in onze organisatie, de activiteiten en doelen waarvoor wij ons hebben ingespannen, en over onze samenwerking met partners uit onder meer de sectoren onderwijs, sport en zorg.

Lees meer
Bink Snack Cup

20jun

Bink Snack Cup

Deze zomer organiseren we op de bso voor de allereerste keer de Bink Snack Cup. Dit is een prijsvraag voor alle kinderen van de bso. Het meest lekkere, gezonde en originele recept wint de cup. De kinderen bepalen zelf wie de winnaar wordt!

Lees meer
Ouders blij met Bink!

18apr

Ouders blij met Bink!

In februari hielden we ons klanttevredenheidsonderzoek. De resultaten daarvan zijn nu binnen en daar worden we blij van: gemiddeld genomen krijgt Bink een 8,2 als eindcijfer! Net als in ons vorige onderzoek. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn. En dan vooral op de hoge scores op belangrijke onderdelen van onze dienstverlening, zoals een 8,4 voor de betrokkenheid van de pedagogisch medewerker bij je kind en een 8,4 voor de mate waarin je kind zich prettig voelt op de opvang.

Lees meer