Nieuws

Nieuws

Wat ondernemen we allemaal op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bso’s met de kinderen? En wat is op dit moment actueel bij Bink? Al het grote en kleine nieuws over Bink en onze vestigingen lees je hieronder.
Tip: kijk ook eens op onze Facebookpagina . Ook daar kun je meebeleven welke uitdagende, leerzame en vooral leuke activiteiten we elke dag doen bij Bink.

11dec

Pedagogisch medewerker voor de peutergroep kdv Dribbel (34 uur per week in 4 dagen)

Ben jij een echte teamspeler, denk je in mogelijkheden en heb je affiniteit met kinderen in de leeftijd 2-4 jaar? Ben je een échte aanpakker en weet jij je staande te houden in de hectiek van een peutergroep? Bezit je over goede contactuele eigenschappen om ouders goed te informeren? Pas jij binnen een open cultuur waar men elkaar durft aan te spreken en kun je goed feedback geven en ontvangen? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek en stel jij het kind centraal?

Lees meer
Sluitingsdagen 2018

11dec

Sluitingsdagen 2018

Onze vestigingen zijn bijna het hele jaar geopend, ook in de schoolvakanties. Wel hebben wij jaarlijks enkele sluitingsdagen.

Lees meer
Ouders blij met Bink!

05dec

Ouders blij met Bink!

Elk jaar houdt Bink een klanttevredenheidsonderzoek. In het najaar zijn al onze klanten gevraagd een korte, digitale vragenlijst in te vullen. Ruim 1700 ouders hebben dit ook gedaan en daar zijn wij heel blij mee.

Lees meer

28nov

Spreekuren voor peuterspeelzaalouders in Hilversum

Wil je graag hulp bij je subsidieaanvraag of de aanvraag van kinderopvangtoeslag voor je kind op een peuterspeelzaal in Hilversum? Schrijf je in voor ons spreekuur en één van onze medewerkers helpt je op weg met jouw aanvraag.

Lees meer
Warme maaltijd bij kinderdagverblijf Toermalijn

24nov

Warme maaltijd bij kinderdagverblijf Toermalijn

Kinderdagverblijf Toermalijn start in het nieuwe jaar met warme maaltijden voor de ouders die dat graag willen. De broodmaaltijd wordt vervangen door een warme maaltijd.

Lees meer