Een kindje op komst? Meld je hier aan!
Bink-blog
Werken bij Bink - bekijk onze vacatures
Op welke vestigingen is op korte termijn plek?
Onze vestigingen

25sep

Feestelijke uitreiking Bink Snack Cup

Op bso Kerkelanden en bso Sportkids kreeg de Dag van de Bink-medewerker een extra feestelijk tintje. Annemarie van Dieren, raad van bestuur, kwam als verrassing langs om de Bink Snack Cup uit te reiken aan de kinderen.

Deze zomer organiseerden we voor de allereerste keer de Bink Snack Cup op de bso. Alle kinderen van de bso konden meedoen aan deze prijsvraag door een lekker, gezond en origineel recept te verzinnen. De kinderen zijn in zelfgekozen groepjes aan de slag gegaan om recepten te proberen, samen te proeven en weer te verbeteren. Na stemming op de groep hebben de kinderen besloten welk recept ze wilden insturen voor de prijsvraag.

Op 21 september, de Dag van de Bink-medewerker, werden de drie prijswinnaars bekendgemaakt. De knapperige kaasstengels met Griekse dip op bso Kerkelanden, een feestelijke fruittaart en een heerlijke groene smoothiebowl van bso Sportkids werden bekroond met de Bink Snack Cup.

De bedenkers van winnende recepten ontvingen de Bink Snack Cup trofee en een cheque t.w.v. 200 euro. De winnaars bepalen zelf aan welke activiteit of materialen ze het bedrag aan besteden. Denk bijvoorbeeld aan een sportclinic, kookworkshop of een blender voor op de groep. Noem maar op! Enige voorwaarde is dat de gekozen prijs moet passen binnen een gezonde leefstijl.

{caption}
{caption}
{caption}
{caption}

Wil je zelf deze smakelijke snacks proeven? Je kunt de recepten hieronder downloaden. Veel kookplezier!  

Recept kaasstengels met tzatziki van bso Kerkelanden

Download

Recept fruittaart van bso Sportkids

Download

Recept smoothiebowl van bso Sportkids

Download