Doe mee met de Hilversum City Run!

16feb

Doe mee met de Hilversum City Run!

Trek je loopschoenen maar aan, want de Hilversum City Run komt eraan! De run vindt plaats op zondag 16 april in het centrum van Hilversum. Kinderen van onze bso's in Hilversum kunnen meelopen met de Bink Kids Run. Bink-medewerkers kunnen zich opgeven voor de Business Run of Family Run.

Voor Bink-kinderen: de Bink Kids Run

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar van onze Hilversumse bso’s kunnen meedoen met de Bink Kids Run. De Bink Kids Run is de jeugdloop van de Hilversum City Run. Bink sponsort deze run al voor het 15e jaar om kinderen te stimuleren meer te sporten. Kinderen lopen, onder begeleiding van Bink-medewerkers, een rondje van 1500 meter door het centrum van Hilversum. Kosten: 6 euro per kind.

Voor Bink-medewerkers: de Business of Family Run

Bink-collega’s kunnen zich opgeven voor vier afstanden. De runners kunnen gaan voor de 5 of 10 kilometer van de Business Run. Wie liever wil wandelen dan rennen kan zich inschrijven voor de Family Run. Je loopt (óf rent) dan in je eigen tempo 1,5 of 3 kilometer, met familie, collega’s of individueel.

Schrijf je vóór 10 maart in!

Doe je mee? Leuk! Schrijf je dan vóór 10 maart in:

-> Inschrijven Bink-kinderen: Bink Kids Run 2023  -> INSCHRIJVEN VOOR DE BINK KIDS RUN VIA BINK IS NIET MEER MOGELIJK. HET MAXIMALE AANTAL INSCHRIJVINGEN VIA BINK IS BEREIKT.

-> Inschrijven Bink-medewerkers: Business of Family Run 2023