Samen in de KIDDO!

25aug

Samen in de KIDDO!

Dat overkwam Melisa (9 jaar) en pedagogisch medewerker Jennifer van bso De Kei. Zij werden allebei geinterviewd door KIDDO, een vakblad voor pedagogisch medewerkers.

Op 2 juli kwam een fotograaf van KIDDO naar bso De Kei. Pm’er Jennifer en Melisa (9 jr) werden die dag speciaal gefotografeerd. Ze waren namelijk allebei geïnterviewd door KIDDO.

Jennifer werkt al jaren bij bso de Kei en heeft een speciale band met Melisa. Daarom deden ze graag samen mee aan het interview en de fotoshoot. Deze maand is de editie met hun interview uitgekomen, met Melisa op de cover! Lees hier het interview: 

Jennifer Buitelaar (31) werkt al twaalf jaar met veel plezier bij Bink kinderopvang in Hilversum. ‘In 2010 kreeg ik de kans op samen met drie collega’s een nieuwe vestiging in te richten en te openen. BSO De Kei is een kleine vestiging, waar we kinderen opvangen van vijf verschillende scholen. Ik werk nu op de oudste groep en ben daarnaast een extra aanspreekpunt naast de vestigingsmanager: ik voer kennismakingsgesprekken, geef rondleidingen en doe administratieve taken. Die afwisseling maakt het leuk. De kernwaarden van Bink kinderopvang zijn: betrokken, bevlogen en altijd in beweging. Wij zorgen er samen voor dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen bij ons. In een klein team is het belangrijk om goed samen te werken. De collega’s onderling zijn heel hecht, maar vooral ook met kinderen en ouders hebben we een goede band. De ouders van Melisa ken ik al heel lang, hun oudste dochter zat ook bij mij op de groep. Ze zijn ook geïnteresseerd in mij en mijn twee zoontjes, dat maakt de band bijzonder.’

‘Op de cover staat Melisa (9). Haar vader is Turks en haar moeder Nederlands. Elk jaar gaan ze naar Turkije op familiebezoek. Melisa heeft twee katten: Boris en Seker (dat betekent suiker in het Nederlands). Melisa is een lieve, zachte meid, ze is behulpzaam en komt voor zichzelf en anderen op. Ze gaat naar turnles en vindt het leuk om met haar vriendinnen in de gymzaal op de BSO te oefenen. Als ze iets nieuws heeft geleerd wil ze het graag aan mij laten zien.’