Nieuws

Nieuws

Wat ondernemen we allemaal op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bso’s met de kinderen? En wat is op dit moment actueel bij Bink? Al het grote en kleine nieuws over Bink en onze vestigingen lees je hieronder.
Tip: kijk ook eens op Facebook en Instagram. Ook daar kun je meebeleven welke uitdagende, leerzame en vooral leuke activiteiten we elke dag doen bij Bink.

Beweegkanjertraining met de buurtsportcoach van Bink in Hilversum

14mei

Beweegkanjertraining met de buurtsportcoach van Bink in Hilversum

Buurtsportcoach Ruben organiseert de komende 9 weken op vrijdagmiddag de Beweegkanjertraining in de gymzaal van bso Hasselbraam. Aan deze activiteit mogen kinderen van 3 tot en met 6 jaar meedoen. Tijdens de Beweegkanjertraining maken de kinderen kennis met drie verschillende sporten, namelijk voetbal, dans en judo. Naast deze kennismaking worden ook nog andere spelletjes gespeeld en leren de kinderen regels en afspraken te volgen, elkaar te helpen, samen te spelen, plezier te maken en nog veel meer! Kom jij ook lekker meebewegen en een hoop plezier maken? Deelname is gratis.

Lees meer
Bink Academie start met opleidingsklas voor gespecialiseerde pedagogisch medewerkers

31jan

Bink Academie start met opleidingsklas voor gespecialiseerde pedagogisch medewerkers

Ze hebben er zin in, de 18 (nieuwe) collega's die vandaag in de Bink Academie starten met een BBL-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Zij worden de komende drie jaar begeleid door docenten van zowel Bink als ROC. Tijdens en na hun studie kunnen zij aan de slag op een van onze kinderdagverblijven of bso's. 

Lees meer
Onderzoek naar samenwerking

30jan

Onderzoek naar samenwerking

​​Dinsdag 30 januari is op de Paulusschool een intentieverklaring​ getekend. Een belangrijke volgende stap richting een samenwerking tussen Bink kinderopvang, Alberdingk Thijm Scholen namens de Paulusschool, Versa Welzijn, de gemeente Hilversum en Stichting Buurt Post Zuid de Lelie. Er wordt een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar de mogelijkheden om tot een plan van aanpak te komen voor een gezamenlijke multifunctionele voorziening tussen Bink kinderopvang, buurthuis De Lelie en de Paulusschool.

Lees meer
Wijziging recht op kinderopvangtoeslag bij werkloosheid

09jan

Wijziging recht op kinderopvangtoeslag bij werkloosheid

Per 1 januari 2018 wijzigt de periode dat je nog recht hebt op kinderopvangtoeslag na verlies van werk van 6 maanden naar 3 maanden.

Lees meer

28nov

Spreekuren voor peuterspeelzaalouders in Hilversum

Wil je graag hulp bij je subsidieaanvraag of de aanvraag van kinderopvangtoeslag voor je kind op een peuterspeelzaal in Hilversum? Schrijf je in voor ons spreekuur en één van onze medewerkers helpt je op weg met jouw aanvraag.

Lees meer