Wat vindt u van onze nieuwe website?
Telefoon 035 683 44 99 Bezoek ons op Facebook

Bijenkolonie
  • KinderkapperOp deze vestiging komt regelmatig de kinderkapper langs.
    Kinderkapper 2

Kinderdagverblijf Bijenkolonie is een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 babygroep, 1 dreumesgroep en 1 peutergroep. Kenmerkend voor de vestiging is dat alle groepen grenzen aan zowel de natuurlijk ingerichte tuin als de ruime speelhal. Zo kunnen de kinderen bij mooi of minder mooi weer altijd volop rennen, springen, bewegen en ontdekken.

Bijenkolonie ligt in de Hilversumse Meent, dus ook prettig gelegen voor ouders uit Bussum-Zuid, Ankeveen, ’s-Graveland en Kortenhoef. 

Wat maakt kinderdagverblijf Bijenkolonie bijzonder?

  • Kleinschalige vestiging in de Hilversumse Meent
  • Ruime, natuurlijk ingerichte tuin met vrij uitzicht, waar kinderen kunnen ontdekken, spelen en bewegen
  • Veilige babytuin voor de allerkleinsten
  • Ruime groepen, grenzend aan de speelhal met klimhuis en glijbaan, blokken en speelkussens.

Bink kinderopvang in het kort:

Rust en aandacht voor baby’s

Bij Bink vangen we je baby op met de grootst mogelijke zorg. In een speciaal voor baby’s ingerichte ruimte, met een eigen bedje en liefdevolle, goed opgeleide medewerkers. Die echte aandacht hebben voor je baby. En, ook voor jou! Wat vind jij belangrijk? Waar kunnen we rekening mee houden? We volgen het ritme van thuis met eten en slapen. Over eten en slapen gesproken: flesvoeding, slaapzakjes, luiers, alles is bij ons aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen. 
Lees meer over onze manier van werken voor baby’s.

Spelend ontwikkelen voor peuters

Op de dreumes-peutergroep staan vrij spelen en zelf ontdekken voorop. Daarnaast stimuleren we spelenderwijs alle ontwikkelingsgebieden met dagelijkse activiteiten in kleine groepjes. Speciaal voor peuters van 2+ en 3+, rondom thema’s die dicht bij hun leefwereld staan. Zoals de seizoenen, kleuren, dieren en zintuigen. Meer over ontwikkelingsgericht werken met peuters

Elke dag naar buiten!

Onze ruime, avontuurlijke tuin nodigt de kinderen uit tot spelen en ontdekken. We gaan elke dag naar buiten, ook als het minder goed weer is. Zo leren kinderen de seizoenen ervaren, spelen met gevallen bladeren, zand, wind, stampen in de plassen. In de tuinen is veel natuurlijk materiaal te vinden en van alles te ontdekken. Ook voor baby’s is buiten zijn belangrijk. We hebben een veilige, afgeschermde babytuin en op veel vestigingen speciale buitenbedjes waar baby’s heerlijk in slapen.
Wat zeggen ouders over Bijenkolonie


Linda van Reusel, moeder van Liselot (2 jaar):

“Voor onze dochter Liselot is het elke keer weer een feestje om naar de Bijenkolonie te gaan. De medewerkers bieden haar een vertrouwde omgeving - een '2e thuis '- waar ze helemaal zichzelf kan zijn. Er is veel variatie aan activiteiten en elk kind krijgt de nodige individuele aandacht. Liselot heeft een goede band met de leidsters. Ik breng haar met plezier en een heel gerust gevoel naar de Bijenkolonie.”

Lennart en Amarins, ouders van Floris (2 jaar):

Al sinds 2013 gaat onze zoon Floris met veel plezier naar de Bijenkolonie. De afgelopen twee jaar heeft hij op de babygroep gezeten en inmiddels is hij doorgestroomd naar de dreumesgroep. Floris voelt zich hier helemaal thuis. Hij is blij als hij hoort dat hij weer met zijn vriendjes mag spelen en bij de lieve leidsters! Ze hebben altijd een vriendelijk woordje en denken mee. De centrale hal waar de kinderen ‘s morgens worden opgevangen is zijn favoriet. Lekker spelen in de winkel, of aan tafel met het fruit!

De tuin is natuurlijk ingericht, met genoeg te ontdekken voor een buitenkind als Floris. In de zandbak, onder de wilgenboog of gewoon achter het muurtje. Wij brengen Floris met een fijn gevoel ’s morgens naar Bijenkolonie en komen een blij kind vol verhalen weer ophalen! Zoals laatst toen er een heuse hijskraan was langs geweest. Hij heeft het er nog dagelijks over en als hij de foto’s ziet, wordt hij weer helemaal trots!

Rondleiding

GeslachtOnderwerp
Verstuur dit formulier
Ik wil me aanmelden
Ik wil een rondleiding

Manager

Marjan Loois - Spaans

Adres

De Meent 7
1218 CB Hilversum
035 - 692 23 36
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
07.30 uur - 18.30 uur

Halvedagopvang 

07.30 uur - 13.00 uur of
13.00 uur - 18.30 uur

Verlengde halvedagopvang 

07.30 uur - 14.00 uur of
12.30 uur - 18.30 uur

GGD-inspectierapport

Klik hier

Registratienummer:

867883807