{ "@type": "ListItem", "position": {position}, "item": { "@id": "{url}", "name": "{title}" } } ]
Onderzoek naar samenwerking

30jan

Onderzoek naar samenwerking

​​Dinsdag 30 januari is op de Paulusschool een intentieverklaring​ getekend. Een belangrijke volgende stap richting een samenwerking tussen Bink kinderopvang, Alberdingk Thijm Scholen namens de Paulusschool, Versa Welzijn, de gemeente Hilversum en Stichting Buurt Post Zuid de Lelie. Er wordt een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar de mogelijkheden om tot een plan van aanpak te komen voor een gezamenlijke multifunctionele voorziening tussen Bink kinderopvang, buurthuis De Lelie en de Paulusschool.

Lees meer
Wijziging recht op kinderopvangtoeslag bij werkloosheid

09jan

Wijziging recht op kinderopvangtoeslag bij werkloosheid

Per 1 januari 2018 wijzigt de periode dat je nog recht hebt op kinderopvangtoeslag na verlies van werk van 6 maanden naar 3 maanden.

Lees meer
Peutergym met de buurtsportcoach van Bink in Hilversum

08jan

Peutergym met de buurtsportcoach van Bink in Hilversum

Iedere woensdagochtend organiseren onze buursportcoaches peutergym voor kinderen van 2-4 jaar in de gymzaal van basisschool de Dubbeldekker in Hilversum. Doe je ook mee?

Lees meer

11dec

Pedagogisch medewerker voor de peutergroep kdv Dribbel (34 uur per week in 4 dagen)

Ben jij een echte teamspeler, denk je in mogelijkheden en heb je affiniteit met kinderen in de leeftijd 2-4 jaar? Ben je een échte aanpakker en weet jij je staande te houden in de hectiek van een peutergroep? Bezit je over goede contactuele eigenschappen om ouders goed te informeren? Pas jij binnen een open cultuur waar men elkaar durft aan te spreken en kun je goed feedback geven en ontvangen? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek en stel jij het kind centraal?

Lees meer
Sluitingsdagen 2018

11dec

Sluitingsdagen 2018

Onze vestigingen zijn bijna het hele jaar geopend, ook in de schoolvakanties. Wel hebben wij jaarlijks enkele sluitingsdagen.

Lees meer