Wat vindt u van onze nieuwe website?
Telefoon 035 683 44 99 Bezoek ons op Facebook

Bijenkolonie
 • KinderkapperOp deze vestiging komt regelmatig de kinderkapper langs.
  Kinderkapper 2

Kleinschalig kinderdagverblijf met hecht team

Kdv Bijenkolonie is specifiek ontworpen als kinderdagverblijf. Kenmerkend voor de vestiging is dat alle groepen grenzen aan zowel de natuurlijk ingerichte tuin als de ruime speelhal. Zo kunnen de kinderen bij mooi of minder mooi weer altijd volop rennen, springen, bewegen en ontdekken. De drie groepen hebben aparte slaapkamers en ook de buitenspeelruimte is afgescheiden, zodat de allerkleinsten in alle rust kunnen genieten van buiten zijn.

Bijenkolonie is een kleinschalig kinderdagverblijf. De pedagogisch medewerkers vormen samen een hecht en gezellig team. Peuterspeelzaal 't Spinnetje zit ook bij ons in het pand. De peuters maken gebruik van onze faciliteiten.

Ruime groepen, grenzend aan de tuin en de speelhal

Kinderdagverblijf Bijenkolonie heeft drie groepen: één baby-/dreumesgroep en twee peutergroepen. Alle groepen grenzen aan de tuin en de ruime speelhal. Bij de inrichting van de groep zijn voornamelijk natuurlijke materialen en meubels gebruikt. De groepen hebben verschillende speelhoeken, zoals een winkeltje, een bouwhoek en een gezellige lees- of ontspanbank. Elke groep heeft zijn eigen slaapkamers.

Natuurlijke tuin met vrij uitzicht én veilige babytuin

Kinderen van alle leeftijden zijn graag buiten. Helemaal als de tuin zoals die van Bijenkolonie is ontworpen om kinderen uit te dagen. De tuin nodigt de kinderen uit tot bewegen door de hoekjes en het hoogteverschil. Ook zijn er een grote zandbak, een wilgentunnel en bij mooi weer stroomt het water in een kindveilige waterbaan. Bij minder mooi weer is er de speelhal met klimhuis en glijbaan, blokken, speelkussens en matrassen. Voor de allerkleinsten is er een aparte babytuin, zodat ook zij veilig buiten kunnen zijn.

Activiteiten voor alle leeftijden

Bij kinderdagverblijf Bijenkolonie bieden we dagelijks activiteiten aan die passen bij de leeftijd van de kinderen. Zo stimuleren de pedagogisch medewerkers bij de allerjongsten vooral de zintuiglijke en motorische ontwikkeling en spelen ze bij peuters met name in op hun fantasie, motoriek en taalgevoeligheid.Contact & openingstijden van Bijenkolonie

> rondleiding

 • Adres

  De Meent 7
  1218 CB Hilversum

  035 - 692 23 36
  manager-bijenkolonie@binkkinderopvang.nl


  Openingstijden

  07.30 uur - 18.30 uur

  Halvedagopvang 

  07.30 uur - 13.00 uur of
  13.00 uur - 18.30 uur

  Verlengde halvedagopvang 

  07.30 uur - 14.00 uur of
  12.30 uur - 18.30 uur

  GGD-inspectierapport

  Klik hier


  Registratienummer:

  867883807

Rondleiding

GeslachtOnderwerp
Verstuur dit formulier

Kinderdagverblijf

Direct aanmelden

Kindje op komst?

Contact

Hulp bij opvoeden